Aktuelt

Ferie sommeren 2020

Legekontoret holder åpent alle dager i sommer. Hvis du har behov for øyeblikkelig hjelp kan du få hjelp selv om legen din er på ferie. Hvis det kan vente til legen din er tilbake bestiller du en ordinær time.

Ferieoversikt:

  • Dr Hedegart uke 27, 28, 29 og 33
  • Dr Karlsen uke 30, 31, 32 og 33
  • Dr Mathiesen uke 27, 29, 30 og 31
  • Dr Renard uke 26, 28, 29 og 33
  • Dr Bjering (barnelege) uke 29, 30, 31 og 32

COVID19/KORONAVIRUS:

FOR ALLE PASIENTER

Dersom du er i hjemmekarantene eller har luftveissymptomer skal du ikke komme på legekontoret, men kontakte oss på elektronisk eller på telefon dersom du mener du må ha legetime. Har du allerede time skal denne utsettes til du er ute av karantene. Ingen pasienter med akutt sykdom skal møte direkte på legekontoret, men ta kontakt med oss på telefon eller elektronisk først. Unntak: planlagte laboratorie-undersøkelser/blodprøver som er avtalt med lege.
For å ha minst mulig pasienter på venterommet ber vi alle møte presis til time, ikke for tidlig. Vi vil prøve å ta inn pasienter på oppsatt tid, men ber om forståelse for at uforutsigbar arbeidsbelastning ikke alltid gjør dette mulig. Noen pasienter kan bli bedt om å utsette kontrolltimer for å frigjøre tid til dem som må ha time.
Det er nå anbefalt at du ved lette luftveissymptomer ikke kontakter lege, men holder deg hjemme til en dag etter at du er frisk. Dette finner du info om på linkene over. Hvis du får mer alvorlige symptomer skal du ta kontakt med oss på telefon eller elektronisk. For å begrense smitte vil vi ha noe høyere terskel enn normalt for å tilby time. Pasienter som er akutt dårlige vil vurderes av lege pr telefon.

Folkehelsa har også nå konkretisert råd angående sosial distansering, se link: https://www.fhi.no/nyheter/2020/fhi-presiserer-rad-om-sosial-distansering/

 

NYHET: MOBIL BETALING (VIPPS) VED E-KONSULTASJON

Dersom du har e-konsultasjon med legen din er det nå mulig å betale med Vipps. SMS går ut kl 08:00 dagen etter til ditt registrerte mobilnummer og du har da 12 timer på å betale . Hvis du velger å ikke benytte Vipps mottar du vanlig faktura i posten med fakturagebyr.

Info om åpningstider i ferier

  • Vi opprettholder vanlige åpningstider alle hverdager, også i sommerferien
  • Vi holder stengt på onsdag før skjærtorsdag, julaften og nyttårsaften, men er åpent andre hverdager i jul og påske. Ber om at de som har behov for å fornye resepter eller har andre forespørseler ordner dette i god tid innen ferie og helligdager