Aktuelt

Influensavaksinasjon

Vi starter med influensavaksinasjon i uke 41. Du må ha time til dette, og kan booke dette selv. Velg da konsultasjon – og så legen Vaksinasjon Time. Dette gjelder pasienter som er i risikogruppe. Alternativt kan du få vaksinen ifbm en ordinær legetime. Hvis du ikke er i risikogruppene må du be om resept. Les mer om influensavaksinasjon til risikogrupper her: https://www.fhi.no/sv/influensa/influensavaksine/influensavaksine-risikogrupper/

Coronavaksinasjon

Vaksinasjon mot coronaviruser er organisert kommunalt. Benytt kommunens vaksinasjonstelefon 32866803 (Kongsberg) om du har spørsmål knyttet til tidspunkt for din vaksine.

Vi gjør oppmerksom på at ingen av legene ved vårt kontor foreskriver Janssen-vaksinen. Dette pga risiko for bivirkninger veid opp mot dagens smittetrykk, samt tilgang på andre vaksiner gjennom vaksinasjonsprogrammet. Se: https://www.helsenorge.no/koronavirus/janssen-vaksinen/

Etterregistrering av coronavaksiner satt i utlandet

Vi tilbyr etterregistrering av vaksiner satt i utlandet. Se her for hvilke vaksiner som er godkjent og hvilke krav som gjelder: https://www.fhi.no/nyheter/2021/na-kan-du-fa-etterregistrert-koronavaksiner-tatt-utenfor-norge/

Hvis du ønsker etterregistrering ber vi om at du sender oss en e-konsultasjon – vi gjør så en avtale om en konsultasjon enten over video eller ved oppmøte. Vi tar 300 kr for å etterregistrere vaksinene.

FOR ALLE PASIENTER

Dersom du er i hjemmekarantene eller har luftveissymptomer skal du ikke komme på legekontoret, men kontakte oss på elektronisk eller på telefon dersom du mener du må ha legetime. Har du allerede time skal denne utsettes til du er ute av karantene.
For å ha minst mulig pasienter på venterommet ber vi alle møte presis til time, ikke for tidlig. Vi vil prøve å ta inn pasienter på oppsatt tid, men ber om forståelse for at uforutsigbar arbeidsbelastning ikke alltid gjør dette mulig.
Det er nå anbefalt at du ved lette luftveissymptomer ikke kontakter lege, men holder deg hjemme til en dag etter at du er frisk. Dette finner du info om på linkene over. Hvis du får mer alvorlige symptomer skal du ta kontakt med oss på telefon eller elektronisk. For å begrense smitte vil vi ha noe høyere terskel enn normalt for å tilby time. Pasienter som er akutt dårlige vil vurderes av lege pr telefon.

NYHET: MOBIL BETALING (VIPPS) VED E-KONSULTASJON

Dersom du har e-konsultasjon med legen din er det nå mulig å betale med Vipps. SMS går ut kl 08:00 dagen etter til ditt registrerte mobilnummer og du har da 12 timer på å betale . Hvis du velger å ikke benytte Vipps mottar du vanlig faktura i posten med fakturagebyr.

Info om åpningstider i ferier

  • Vi opprettholder vanlige åpningstider alle hverdager, også i sommerferien
  • Vi holder stengt på onsdag før skjærtorsdag, julaften og nyttårsaften, men er åpent andre hverdager i jul og påske. Ber om at de som har behov for å fornye resepter eller har andre forespørseler ordner dette i god tid innen ferie og helligdager