Aktuelt

FOR ALLE PASIENTER

Gjeldende regler og anbefalinger vedrørerende covid-19 finner du på HelseNorge og Folkehelseinstituttet sine sider (https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/befolkningen/nye_luftveissymptomer_og_testing/). Hvis du har mistanke om at du er smittet med coronaviruset og får mer alvorlige symptomer skal du ta kontakt med oss på telefon eller elektronisk. For å begrense smitte vil vi ha noe høyere terskel enn normalt for å tilby time. Pasienter som er akutt dårlige vil vurderes av lege pr telefon.
Hvis du ønsker å ta PCR-test for å få smitte registrert til coronasertifikat må du finne en privat aktør som tilbyr slik testing.

Influensavaksinasjon

Vi starter med influensavaksinasjon i uke 41. Du må ha time til dette, og kan booke dette selv når det nærmer seg vaksinering. Velg da konsultasjon – og så legen “Vaksinasjon Time”. Dette gjelder pasienter som er i risikogruppe. Alternativt kan du få vaksinen ifbm en ordinær legetime. Hvis du ikke er i risikogruppene må du be om resept. Les mer om influensavaksinasjon til risikogrupper her: https://www.fhi.no/sv/influensa/influensavaksine/influensavaksine-risikogrupper/

Coronavaksinasjon

Vaksinasjon mot coronaviruser er organisert kommunalt. Benytt kommunens vaksinasjonstelefon 32866803 (Kongsberg) om du har spørsmål knyttet til tidspunkt for din vaksine.

 

 

 

NYHET: MOBIL BETALING (VIPPS) VED E-KONSULTASJON

Dersom du har e-konsultasjon med legen din er det nå mulig å betale med Vipps. SMS går ut kl 08:00 dagen etter til ditt registrerte mobilnummer og du har da 12 timer på å betale . Hvis du velger å ikke benytte Vipps mottar du vanlig faktura i posten med fakturagebyr.

Info om åpningstider i ferier

  • Vi opprettholder vanlige åpningstider alle hverdager, også i sommerferien
  • Vi holder stengt på onsdag før skjærtorsdag, julaften og nyttårsaften, men er åpent andre hverdager i jul og påske. Ber om at de som har behov for å fornye resepter eller har andre forespørseler ordner dette i god tid innen ferie og helligdager