Aktuelt

Vi har ikke flere av årets influensa- eller pneumokokkvaksiner igjen. Ved behov for vaksinasjon ber vi deg ta kontakt med oss for resept. Vaksinen kan settes på legekontoret som drop-in (uten time).

SE FOLKEHELSA INFO OM RISIKOGRUPPER 

ALLE OVER 65 ÅR ANBEFALES I TILLEGG VAKSINE MOT PNEUMOKOKKER HVERT 10. ÅR, denne kan settes samtidig som influensavaksine, spør når du får vaksine om du trenger også denne! 

Priser: Influensavaksine kr 175 (75 for vaksine og 100 for injeksjon) Pneumkokkvaksine kr 440 (kr 340 for vaksine og 100 for injeksjon)

NYHET: VIDEOKONSULTASJON HOS FASTLEGE

Fastlege Marianne Aass Mathiesen tilbyr nå videokonsultasjoner for egne listepasienter. Dette kan være egnet for oppfølging av kjente tilstander eller enkle problemstillinger som ikke trenger klinisk undersøkelse. Disse tilbys etter avtale, ta kontakt via selvbetjeningsskjema og be om videokonsultasjon. Det vil også være mulighet for drop-in videokonsultasjon hver tirsdag kl 12.30. Du tar da kontakt kl 12.30 og blir satt på vent til legen kan ringe deg opp. Pris for videokonsultasjon er det samme som for e-konsultasjon og vanlig konsultasjon (egenandel på kr 204). Det kreves ingen programmer eller apper, du bruker egen mobiltelefon som må ha kamera. Se https://solvbyen.confrere.com/

NYHET: MOBIL BETALING (VIPPS) VED E-KONSULTASJON

Dersom du har e-konsultasjon med legen din er det nå mulig å betale med Vipps. Du skal da motta en sms etter gjennomført konsultasjon. Hvis du velger å ikke betale innen 11 timer vil du motta en vanlig faktura. Ved betaling via Vipps slipper du fakturagebyr.

Info om åpningstider i ferier

  • Vi opprettholder vanlige åpningstider alle hverdager, også i sommerferien
  • Vi holder stengt på onsdag før skjærtorsdag, julaften og nyttårsaften, men er åpent andre hverdager i jul og påske. Ber om at de som har behov for å fornye resepter eller har andre forespørseler ordner dette i god tid innen ferie og helligdager