Velkommen til legekontorets hjemmeside

SølvbyenLegesenter_logo_liggende2

 

 

 

Ved akutt sykdom der du trenger legetime samme dag må du ringe oss på telefon 32 77 08 00.
Hvis fastlegen din ikke er tilgjengelig kan du få time hos en av de andre fastlegene.
Ved sykdom utenom åpningstid hos oss der du ikke kan vente til neste virkedag ring legevakta på telefon 116 117.
Her kan du finne informasjon om åpningstider, telefontider og annen nyttig info.
Vi ønsker at flest mulig benytter seg av våre elektroniske tjenester på https://www.helsenorge.no/
Her kan du:
  • Bestille og avbestille time (ikke ved behov for legetime samme dag)
  • Fornye resepter på fast medisin
  • Skrive til legen
  • Lese beskjeder fra legen

Alle elektroniske tjenester er personlige, og du kan ikke sende dette på vegne av andre familiemedlemmer da alle henvendelser går rett inn i din journal. Opprett evt. egen konto for barn eller andre som du opptrer som pårørende for.

E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet. Det forutsettes innlogging med bank-id for denne tjenesten. Du betaler vanlig egenandel som for en legetime. Beløpet inngår i frikortgrunnlaget på lik linje med ordinære legetimer.

Du kan bare bruke denne tjenesten når problemstillingen ikke krever fysisk oppmøte. Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner. Vi ber om at tjenesten primært benyttes for problemstillinger vi allerede har kjennskap til og at spørsmålene du stiller er avgrensede.

Det er mulig å benytte Vipps for betaling. SMS går ut kl 08:00 dagen etter til registrert mobilnummer og du har da 12 timer på å betale . Hvis du velger å ikke benytte Vipps mottar du vanlig faktura i posten med fakturagebyr.

Dine helseopplysninger blir trygt behandlet hos oss i henhold til GDPR. Du kan lese mer her: hvordan-blir-helseopplysningene-dine-behandlet?